Ocenění společnosti ENERGO EKOPROJEKT TURNOV, s.r.o. - Mach, Jan (2010)
Cílem práce je ocenit společnost ENERGO EKOPROJEKT TURNOV, s.r.o. pro potřeby managementu. Prvním krokem práce je vyhotovení finanční analýzy a zhodnocení finančního zdraví podniku. Následuje strategická analýza, identifikace všech generátorů hodnot firmy, finanční plán a samotné zjištění hodnoty podniku.