Ocenění společnosti ENERGO EKOPROJEKT TURNOV, s.r.o. - Mach, Jan; Kislingerová, Eva, 1950-; Kolářová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem práce je ocenit společnost ENERGO EKOPROJEKT TURNOV, s.r.o. pro potřeby managementu. Prvním krokem práce je vyhotovení finanční analýzy a zhodnocení finančního zdraví podniku. Následuje strategická analýza, identifikace všech generátorů hodnot firmy, finanční plán a samotné zjištění hodnoty podniku.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses