Analýza faktorů úspěšnosti podniku - Musil, Pavel (2010)
Cílem diplomové práce je provést analýzu situace společnosti, která působí v oblasti manipulační techniky. Teoretická část práce se zaměřuje jednak na metody finanční analýzy a pak také na techniky strategického managementu v podobě analýzy vnějšího a vnitřního prostředí podniku. Na základě aplikace tohoto metodického aparátu v praktické části dochází k identifikaci a rozboru faktorů majících vliv na prosperitu organizace. Současně s tím se hodnotí hospodářská situace podniku za období 2005-2009.