Analýza faktorů úspěšnosti podniku - Musil, Pavel; Klečka, Jiří, 1966-; Kaňka, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem diplomové práce je provést analýzu situace společnosti, která působí v oblasti manipulační techniky. Teoretická část práce se zaměřuje jednak na metody finanční analýzy a pak také na techniky strategického managementu v podobě analýzy vnějšího a vnitřního prostředí podniku. Na základě aplikace tohoto metodického aparátu v praktické části dochází k identifikaci a rozboru faktorů majících vliv na prosperitu organizace. Současně s tím se hodnotí hospodářská situace podniku za období 2005-2009.
Vedoucí práce: Jiří Klečka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses