Snížení hodnoty aktiv - Procházková, Lenka; Cardová, Zdenka, 1951-; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce je rozdělena na dvě hlavní části. V první části je řešeno snížení hodnoty aktiv podle českých předpisů, v druhé podle IFRS. V obou částech je nejprve stručně popsáno oceňování, poté následují kapitoly: odpisy, snížení hodnoty dlouhodobého hmotného majetku, dlouhodobého nehmotného majetku, zásob, pohledávek a finančního majetku. V části IFRS je ještě navíc popsána problematika snížení hodnoty dlouhodobých aktiv určených k prodeji.
Vedoucí práce: Zdenka Cardová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses