Komparace proexportní politiky ČR s vybranou zemí EU - Bím, Tomáš (2010)
Podpora exportu obecně, její význam, jednotlivé nástroje a regulace na mezinárodní úrovni a v rámci EU. Srovnání systémů podpory vývozu, institucí provádějících proexportní politiku a služeb nabízených v této oblasti v ČR a v Rakousku. Exportní strategie ČR pro období 2006 - 2010 a rakouská iniciativa Go International.