Analýza produktu Career days - Brožek, Jan; Říhová, Vladimíra; Doležalová, Antonie, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2010)
Práce analyzuje jeden z produktů studentské neziskové organizace AIESEC Career Days. Jedná se o setkání studentů a absolventů vysokých škol z celé ČR s významnými společnostmi působící na českém trhu. Career Days propojují studentskou a firemní sféru a pomáhají studentům v jejich profesním rozvoji. Cílem této bakalářské práce je najít odpověď na otázku "Má pořádání Career Days v dnešní době smysl?" a odpovídá myšlence, s níž byla tato akce založena. Tzn. propojit studentskou a firemní sféru, a pomoci studentům v jejich profesním rozvoji. V jednotlivých částech jsem popsal a zhodnotil projekt Career Days, porovnal jsem ho s jinými pracovními veletrhy a zjistil, jak je vnímán zúčastněnými skupinami.
Vedoucí práce: Vladimíra Říhová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses