Klíčové faktory prosperity malé firmy - Prypoň, Milan (2010)
Diplomová práce si klade za úkol prozkoumat současnou situaci ve společnosti Interconnect s.r.o. a navrhnout změny pro krátkodobý a dlouhodobý horizont v oblastech managementu, marketingu, řízení lidských zdrojů a finančního řízení, které by měly přispět ke zvýšení prosperity této firmy. Práce je členěna do teoretické a praktické části.