Klíčové faktory prosperity malé firmy - Prypoň, Milan; Srpová, Jitka, 1957-; Hruboň, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce si klade za úkol prozkoumat současnou situaci ve společnosti Interconnect s.r.o. a navrhnout změny pro krátkodobý a dlouhodobý horizont v oblastech managementu, marketingu, řízení lidských zdrojů a finančního řízení, které by měly přispět ke zvýšení prosperity této firmy. Práce je členěna do teoretické a praktické části.
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses