Alternativní formy finančního řešení rizikovosti - Merta, Jan; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce pojednává o alternativních metodách zajištění rizikovosti. V úvodní části se zabývá riziky, kterými v dnešní době čelí jak pojišťovny, tak i celá společnost. Pojednává také o klasických formách zajištění rizik. V konečné části rozvádí jednotlivé produkty a možnosti alternativního přenosu rizik v současné době a snaží se vyjádřit jejich perspektivu do budoucna.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; riziko; diplomové práce; risk; master's theses