Analýza státní podpory stavebního spoření - Fries, Jonáš (2010)
Práce se zabývá stanovením a analýzou státní podpory stavebního spoření v České republice mezi lety 2001 a 2009. V obecné části popisuje legislativní úpravu stavebního spoření a produkty, které stavební spořitelny nabízí. V aplikační části zkoumá vývoj státní podpory stavebního spoření a zabývá se konstrukcí předpovědí.