Analýza státní podpory stavebního spoření - Fries, Jonáš; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Hradil, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce se zabývá stanovením a analýzou státní podpory stavebního spoření v České republice mezi lety 2001 a 2009. V obecné části popisuje legislativní úpravu stavebního spoření a produkty, které stavební spořitelny nabízí. V aplikační části zkoumá vývoj státní podpory stavebního spoření a zabývá se konstrukcí předpovědí.
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; stavební spoření; predikce; státní rozpočet; státní podpora; diplomové práce; saving in building and loan associations; prediction; budget; government aid; master's theses