Canada and its Economic Development in the Recent 20 Years - Tesař, Marek (2009)
Bakalářská práce by měla ve své teoretické části přestavit Kanadu a uvést základní geografické a historické informace o této zemi. Praktická část má za úkol popsat vývoj jednotlivých makroekonomických ukazatelů této země v posledních 20 letech a porovnat tento vývoj s dalšími zeměmi a velkými ekonomikami světa.