Canada and its Economic Development in the Recent 20 Years - Tesař, Marek; Kopřiva, Bohumil; Riley, Steven Del; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Bakalářská práce by měla ve své teoretické části přestavit Kanadu a uvést základní geografické a historické informace o této zemi. Praktická část má za úkol popsat vývoj jednotlivých makroekonomických ukazatelů této země v posledních 20 letech a porovnat tento vývoj s dalšími zeměmi a velkými ekonomikami světa.
Vedoucí práce: Bohumil Kopřiva
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: makroekonomický vývoj; Kanada; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; macroeconomic development; Canada; bachelor's theses