Bankovní trh v České republice - Nováková, Kateřina; Votava, Libor; Dolášová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá pojetím banky, její funkcí, legislativní úpravou, dohledem a regulací na bankovním trhu. Teoretické poznatky jsou využity v praktické části, kde je uveden stručný popis a základní charakteristiky hlavních bank na českém trhu. Východiskem této práce je tržně ekonomická analýza současného bankovního trhu v České republice.
Vedoucí práce: Libor Votava
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: banky; bankovní dohled; bankovní služby; rating; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; banks; bank supervision; bank services; credit rating; bachelor's theses