Podnikatelský plán - internetový portál Gastrosvět.cz - Procházka, Petr; Křížek, Miroslav; Kešner, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem diplomové práce je popis plánování, vzniku a rozvoje inzertního portálu pohostinských zařízení Gastrosvět.cz, jakožto vlastního projektu realizovaného prostřednictvím Podnikatelského inkubátoru VŠE. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část vysvětluje a popisuje používané pojmy podnikatelský plán, SWOT analýza, bilance, výkaz zisků a ztrát, výkaz cash-flow, analýza bodu zvratu, právní formy podniku, životní cyklus podniku a podnikatelský záměr. Praktická část se již zabývá samotným projektem a obsahuje informace o jeho podnikatelském záměru, know-how, polohové působnosti, segmentaci trhu, časovém plánu, právní formě, podnikatelském cíli, analýze konkurence, SWOT analýze před zahájením projektu, finančním plánování, obchodní strategii, požadavků na systém, marketingu a reklamě.
Vedoucí práce: Miroslav Křížek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses