Tržní příležitosti pro moderní perorální antidiabetika a position nového přípravku - Růžička, Tomáš; Lešetický, Ondřej; Jordán, Peter; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2010)
Diabetes mellitus je skupinou nemocí, jejíž prevalence i incidence narůstá nejen v České republice, ale i celosvětově. Práce si klade za cíl analyzovat tržní situaci a příležitosti pro moderní perorální antidiabetika určené pro diabetes mellitus 2. typu. Práce dále navrhuje vhodný positioning pro nové přípravky společnosti Novartis-Galvus a Eucreas.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: farmaceutické výrobky; marketingový výzkum; diabetes mellitus; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; pharmaceutical products; marketing research; diabetes mellitus; master's theses