Možnosti rozvoje mobility pracovní síly - Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta; Žižková, Jana, 1936- (2002)
Práce se zabývá podmínkami měnícího se trhu práce, měnící se profesní a geografickou mobilitou pracovní síly
Vedoucí práce: Jana Žižková
Disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2002
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2002
Keywords: trh práce; politika zaměstnanosti; vzdělávací programy; mobilita pracovních sil; disertace; labor market; manpower policy; educational programs; dissertations