Koordinace a verifikace v průběhu projektu - Jarošová, Kristýna (2021)
Bakalářská práce se zabývá vztahem mezi koordinací a verifikací, kterým je ovlivňován průběh projektu. Cílem práce je zmapovat výsledky empirických studií zasahujících do této problematiky a zkompletovat tak soubor informací z dosavadních výzkumů. Výstupem práce je poté systematický přehled výzkumů zabývajících se problematikou koordinace a verifikace v průběhu projektu. Empirické studie byly získávány skrze elektronické informační zdroje dostupné pro Vysokou školu ekonomickou v Praze. Analýza studií byla provedena pomocí systematické literární rešerše.