Plánování sociálních služeb v Kraji Vysočina s důrazem na pacienty s Alzheimerovou chorobou - Marešová, Nikol; Pažitný, Peter, 1976-; Komárková, Lenka, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Tato práce vychází ze skutečnosti, že na základně demografických faktorů, jako je stárnutí populace a prodlužování střední dálky života, roste počet pacientů s Alzheimerovou chorobou. Tento nárůst je patrný po celém světě a nutí nás zamyslet se, jak přizpůsobit nabídku sociálních služeb, tak aby i do budoucna byla dostačující. Cílem této práce je popsat proces plánování sociálních služeb v Kraji Vysočina a vytvořit model plánování, jenž zahrnuje aktuální činnosti, reflektuje nedostatky a nabízí řešení pro zlepšení tohoto modelu. Což může přinést do budoucna zlepšení v poskytování sociální péče v tomto kraji.
Vedoucí práce: Peter Pažitný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses