Analýza využití manažerského účetnictví ve vybraném vzorku firem - Kolařík, Matouš (2021)
Cílem práce je analýza nástrojů manažerského účetnictví používaných ve firmách v České republice a shrnutí názorů vedoucích pracovníků těchto firem na jimi použí-vané nástroje. Analýza byla provedena na vzorku 32 firem podnikajících v České republice.