Analýza využití manažerského účetnictví ve vybraném vzorku firem - Kolařík, Matouš; Stejskalová, Irena, 1957-; Kozáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Cílem práce je analýza nástrojů manažerského účetnictví používaných ve firmách v České republice a shrnutí názorů vedoucích pracovníků těchto firem na jimi použí-vané nástroje. Analýza byla provedena na vzorku 32 firem podnikajících v České republice.
Vedoucí práce: Irena Stejskalová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses