CSR jakožto nástroj budování značky : srovnávací případová studie vybraných českých firem - Mádl, Patrik; Šimůnek, Michal, 1976-; Pažitný, Peter, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Cílem této diplomové práce je zhodnotit využití CSR aktivit u vybraných firem působících na českém trhu se zaměřením na zhodnocení vlivu CSR na vnímání značky spotřebiteli. Práce je rozdělena na literární rešerši a aplikační část. Lite-rární rešerše seznamuje čtenáře se základními pojmy, které souvisí se CSR, brandingem a jejich vývojem na českých i světových trzích. Aplikační část je srovnávací studií vybraných firem. Porovnává aktivity jednotlivých firem ve všech oblastech CSR a zaměřuje se na vnímání těchto aktivit očima spotřebitelů. V rámci aplikační části je provedena komparace vybraných firem, metoda oh-niskových skupin a dotazníkové šetření. Závěr práce prezentuje zjištěné vý-sledky, kterými by mělo být to, jak vnímají spotřebitelé aktivity v oblasti CSR u jednotlivých firem.
Vedoucí práce: Michal Šimůnek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses