Zhodnotenie online komunikácie Brna v oblasti cestovného ruchu z pohľadu desti-načných stakeholders - Kóšová, Martina; Luštický, Martin, 1982-; Štumpf, Petr, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Diplomová práca sa zaoberá problematikou online komunikácie turistickej destinácie Brno prostredníctvom webu turistického informačného portálu a príslušných účtov na sociálnych sieťach. Cieľom práce je zhodnotenie online komunikácie destinačnými stakeholders a návrh opatrení vedúcich k zlepšeniu identifikovaných slabín. Teoretická časť približuje základné oblasti týkajúce sa marketingu, cestovného ruchu a komunikačných nástrojov využívaných v online prostredí. Zhodnotenie súčasnej komunikácie v online prostredí, ktoré je súčasťou praktickej časti práce, je realizované formou obsahovej analýzy postavenej na výskumoch zahraničných autorov. Výstupy z analýzy zároveň slúžia ako podklady pre hĺbkové rozhovory so zástupcami kľúčových skupín stakeholders. Súčasťou praktickej časti práce je vyhodnotenie názorov respondentov na súčasnú online komunikáciu destinácie a návrh opatrení reflektujúcich zistené slabiny. Výsledky návrhov doporučení sú prezentované prostredníctvom praktických ukážok a realizácií, podkladom sú okrem samotných podnetov oslovených stakeholders taktiež dobré praktiky iných tuzemských či zahraničných destinácií.
Vedoucí práce: Martin Luštický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses