Analýza finančního zdraví vybraného podniku - Kerestešová, Karolína (2021)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením finančního zdraví podniku za pomocí vybraných ukazatelů. Práce bude rozdělena na dvě části – rešerši literatury a aplikační část. V části rešerše literatury bude zaměření na odbornou literaturu týkající se podstaty finanční analýzy a její východiska. Aplikační část bude posuzovat finanční situaci vybraného podniku prostřednictvím metod a nástrojů uvedených v rešerši, za pomocí účetních výkazů společnosti. Součástí bude také návrh řešení a opatření k budoucímu rozvoji podniku.