Analýza finančního zdraví vybraného podniku - Kerestešová, Karolína; Molitor, Štěpán; Kozáková, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením finančního zdraví podniku za pomocí vybraných ukazatelů. Práce bude rozdělena na dvě části – rešerši literatury a aplikační část. V části rešerše literatury bude zaměření na odbornou literaturu týkající se podstaty finanční analýzy a její východiska. Aplikační část bude posuzovat finanční situaci vybraného podniku prostřednictvím metod a nástrojů uvedených v rešerši, za pomocí účetních výkazů společnosti. Součástí bude také návrh řešení a opatření k budoucímu rozvoji podniku.
Vedoucí práce: Štěpán Molitor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses