Marketingová strategie vybraného podniku - Grycik, Ruslan; Kotík, Vítězslav; Voráček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2021)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat a popsat marketingovou a komuni-kační strategii vzdělávacího institutu a následně navrhnout zlepšení marketin-gové propagace vybraného kurzu, který škola nabízí. K analýze byly využity metody vlastního pozorování a kvalitativního hloubkového rozhovoru. Marke-tingová strategie byla popsána z hlediska teorie marketingového mixu, komu-nikačního mixu a SWOT analýzy. Návrh na zlepšení se týká části, která je ve SWOT analýze označena jako slabá stránka, konkrétně ve snaze komunikovat vzdělávací systém školy. Byl navržen postup ke komunikaci konkrétních kurzů pro pracovníky sociální práce. Tento návrh byl prezentován managementu ško-ly.
Vedoucí práce: Vítězslav Kotík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses