Vodárna Karlovy Vary - Developerský projekt - žlutý tým - Švecová, Lucie (2021)
Tato práce zpracovává developerský projekt nazvaný „Zlatý Meandr“ v lokalitě areálu bývalé vodárny v meandru Ohře v Karlových Varech. Jedná se přibližně o 3 ha brownfield, u něhož jsme měli za úkol navrhnout ideální budoucí využití území. Náš projekt obsahuje rezidenční budovy o 164 bytech a středně velký retail park nekonvenčního využití. Práce je rozdělena na čtyři části, obchodní, stavební, právní a finanční, přičemž každá se dopodrobna zabývá specifickými aspekty tohoto developmentu. Práce obsahuje demolici stávající zástavby, stavbu nových budov, právní rozbor, či marketingovou strategii. Součástí je také finanční model a harmonogram projektu.