Developerský projekt Diamanty Karlovy Vary - Šimek, Martin (2021)
Práce se zabývá developmentem na pozemcích bývalé vodárny v Karlových Varech. Rozloha předmětného území je cca 3 ha. Zde navrhujeme polyfunkční areál, jehož developerský projekt je rozebrán z hlediska stavebního, právního, obchodního i finančního. Přidaná hodnota práce spočívá v navržení možnosti využití území s ohledem na současné vlastnické vztahy, tržní prostředí a budoucí vývoj. Součástí práce je finanční model projektu.