Developerský projekt Diamanty Karlovy Vary - Šimek, Martin; Mazáček, David; Kaizr, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Práce se zabývá developmentem na pozemcích bývalé vodárny v Karlových Varech. Rozloha předmětného území je cca 3 ha. Zde navrhujeme polyfunkční areál, jehož developerský projekt je rozebrán z hlediska stavebního, právního, obchodního i finančního. Přidaná hodnota práce spočívá v navržení možnosti využití území s ohledem na současné vlastnické vztahy, tržní prostředí a budoucí vývoj. Součástí práce je finanční model projektu.
Vedoucí práce: David Mazáček
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet