Vodárna Karlovy Vary - Developerský projekt - modrý tým - Zima, Petr; Kaizr, Jaroslav; Mazáček, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2021)
Tato práce představuje možnost řešení brownfieldového území Staré vodárny o velikosti 28 700 m2, které se nachází v přírodním meandru řeky Ohře v městské části Tuhnice. Majoritním vlastníkem je město Karlovy Vary. V zájmovém území navrhujeme jak stavby komerčního charakteru (komerční prostory a rezidenční výstavby), tak i stavby veřejné. Práce blíže popisuje obchodní proces realizace záměru, samotnou výstavbu, právní aspekty s důrazem na vzájemnou spolupráci s městem a finanční model, včetně návrhu zajištění financování záměru. Finanční model pokrývá i základní ukazatele rentability projektu
Vedoucí práce: Jaroslav Kaizr
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MBA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2021
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2021
Způsob přístupu: Internet