Vodárna Karlovy Vary - Developerský projekt - zelený tým - Šobotník, Dan (2021)
Developerský záměr Meandr Living si dává za cíl postupnou revitalizaci území bývalé vodárny, přičemž představuje příležitost pozvednutí okrajové městské části Tuhnice a je novým impulsem pro rozvoj města Karlovy Vary nad rámec turisticky populárního centra. Citlivě zvolené funkční využití reflektuje požadavky města na komerční udržitelnost záměru. Navržené schéma kombinuje rezidenci doplněnou drobnou komercí a službami, s konceptem Senior Living zařízení, poskytujícího prvotřídní služby klientům z řad starších generací. Takto koncipovaný záměr je v podmínkách daných územním plánem plně realizovatelný a po svém dokončení může být vzorovým projektem spolupráce mezi soukromým a veřejným sektorem při revitalizaci městských území, která již postupem času neplní svůj dřívější účel.