Analýza stavu vzdělávání zaměstnanců v podniku Hennlich s.r.o. Litoměřice - Boučková, Hana (2010)
Cílem této práce je provést analýzu stavu vzdělávání ve společnosti Hennlich Industrietechnik s.r.o. Litoměřice. Mým záměrem je analyzovat stav vzdělávání zaměstnanců ve společnosti a porovnat ho s jinými možnostmi v oblasti vzdělávání, které jsou uvedeny v literatuře nebo jsou nabízeny úřady práce či v rámci fondů Evropské unie. Dalším cílem je zaměřit se na oblast snižování nákladů na vzdělávání. V teoretické části vycházím z údajů z odborné literatury a odborných článků, které se týkají dané problematiky. V praktické části vycházím jak z teoretických poznatků, tak z postřehů, znalostí a faktů získaných v rámci průzkumu společnosti. Konečná podoba práce zahrnuje teoretické údaje a praktické poznatky a jejich analýzu a hodnocení, návrhy a doporučení.