Zavedení systému managementu kvality ve společnosti LEDA Slovakia, spol. s r.o. - Adamčíková, Lenka (2010)
Cílem mé diplomové práce je zavést systém managementu kvality podle normy ISO 9001:2009 ve společnosti LEDA Slovakia spol. s r.o. V úvodní části se věnuji významu kvality a jejího řízení. V dalších části seznamuji čitatele s jednotlivými kapitolami normy, jak lze jejich znění interpetovat a všechny zmiňované požadavky nakonec splnit. Stěžejní část je samotná implementace ve vybrané společnosti. Vypracovaná dokumentace se opírá o Příručku kvality, normou požadované dokumentované postupy a také o některé další postupy, které jsou pro organizaci potřebné.