Zavedení systému managementu kvality ve společnosti LEDA Slovakia, spol. s r.o. - Adamčíková, Lenka; Plášková, Alena, 1949-; Hykš, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem mé diplomové práce je zavést systém managementu kvality podle normy ISO 9001:2009 ve společnosti LEDA Slovakia spol. s r.o. V úvodní části se věnuji významu kvality a jejího řízení. V dalších části seznamuji čitatele s jednotlivými kapitolami normy, jak lze jejich znění interpetovat a všechny zmiňované požadavky nakonec splnit. Stěžejní část je samotná implementace ve vybrané společnosti. Vypracovaná dokumentace se opírá o Příručku kvality, normou požadované dokumentované postupy a také o některé další postupy, které jsou pro organizaci potřebné.
Vedoucí práce: Alena Plášková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses