Výběr zaměstnanců - Rybka, Čestmír; Stříteský, Marek; Prajzler, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Zhodnocení možnosti a návrh způsobu využití kompetenčně-behaviorálních pohovorů v pražské pobočce mezinárodní společnosti Armstrong World Industries, Inc..
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses