Finanční analýza zdravotnického zařízení ULZ Praha - Sedláčková, Jitka (2009)
Cílem práce je soustředit se na používání finanční analýzy a analýzy hospodářských výsledků, popsat majetkovou a finanční strukturu podniku a použít analýzu pro zhodnocení efektivnosti organizace a pomoci s volbou firemní strategie.