Finanční analýza zdravotnického zařízení ULZ Praha - Sedláčková, Jitka; Střítecký, Rudolf, 1946-2018; Lešetický, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je soustředit se na používání finanční analýzy a analýzy hospodářských výsledků, popsat majetkovou a finanční strukturu podniku a použít analýzu pro zhodnocení efektivnosti organizace a pomoci s volbou firemní strategie.
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdravotnická zařízení; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health facilities; financial analysis; master's theses