Zahraničně obchodní politika Chile - Horáková, Anna; Kašpar, Václav; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Diplomová práce se věnuje tématu zahraničně obchodní politiky Chile. V první části je uvedena stručná socioekonomická charakteristika země. Následující část se věnuje jednotlivým strategiím zahraničně obchodní politiky aplikovaných v Chile od získání nezávislosti po současnost. Zkoumá determinanty změn jednotlivých strategií zahraničně obchodní politiky a sleduje změny v teritoriální a komoditní struktuře zahraničního obchodu Chile. V závěrečné části je zhodnocen současný stav chilské ekonomiky prostřednictvím SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Václav Kašpar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Chile; zahraniční obchod; diplomové práce; Chile; foreign trade; master's theses