Strategická analýza společnosti - Kubátová, Martina (2009)
Cílem práce je zpracování strategické analýzy společnosti, která v současné době vstupuje na nový trh v oblasti zdravotnictví. V teoretické části této práce jsou představeny metody a nástroje, které jsou při provádění strategických analýz používány. V praktické části jsou tyto metody aplikovány v podmínkách konkrétní společnosti. Výstupem práce je identifikace slabých a silných stránek společnosti, hrozeb a příležitostí, které pro ni představuje její okolí.