Strategická analýza společnosti - Kubátová, Martina; Lešetický, Ondřej; Novotný, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem práce je zpracování strategické analýzy společnosti, která v současné době vstupuje na nový trh v oblasti zdravotnictví. V teoretické části této práce jsou představeny metody a nástroje, které jsou při provádění strategických analýz používány. V praktické části jsou tyto metody aplikovány v podmínkách konkrétní společnosti. Výstupem práce je identifikace slabých a silných stránek společnosti, hrozeb a příležitostí, které pro ni představuje její okolí.
Vedoucí práce: Ondřej Lešetický
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; SWOT analýza; diplomové práce; strategic planning; master's theses