Využitelné rezervace v brazilské Amazonii - Hrušková, Lucie; Kašpar, Václav; Vošta, Milan, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce na téma Využitelné rezervace v brazilské Amazonii analyzuje současný ekonomický a sociální vývoj oblasti brazilské Amazonie a na jeho základě se snaží popsat perspektivy využitelných rezervací v této oblasti. Cílem práce je zjistit zda jsou využitelné rezervace pro Amazonii ideální strategií a cestou k trvale udržitelnému rozvoji a zároveň se snaží popsat strukturu jejich produkce a jejich možnost umístění na světovém trhu.
Vedoucí práce: Václav Kašpar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; udržitelný rozvoj; Brazílie; diplomové práce; sustainable development; Brasil; master's theses