Environmentálne zohľadnenia v dlhodobej logistickej zmluve - Hanusková, Martina; Novák, Radek, 1960-; Kojetský, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práca je zameraná na nový trend v logistike -- zohľadňovanie ochrany životného prostredia v logistickom reťazci prepravy tovarov a inovácie spojené s nákladnou prepravou. Vzhľadom k odbúravaniu obchodných bariér dnes výrobok putuje mnohokrát dlhšiu cestu, než v minulosti a to prináša negatívne externality. Hlavným cieľom diplomovej práce je analyzovať dopad prepravy hotových automobilov na životné prostredie. Pomocou dotazníku som zistila záujem, opatrenia a vízie automobiliek do budúcnosti v oblasti znižovania ich environmentálnej záťaže vyplývajúcej z vonkajšej logistiky.
Vedoucí práce: Radek Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses