Řízení po linii odpovědnostích středisek a jeho informační podpora - Fajtová, Adéla (2010)
Předmětem diplomové práce je teoretické vymezení oblasti odpovědnostního řízení a jeho následná aplikace v informačním systému Business Navigation. První část je věnována organizačním předpokladům kvalitativního odpovědnostního řízení, a na to navazujícím instrumentálním a informačním předpokladům. Cílem práce je zjistit, jak informační systém uspokojuje informační předpoklady pro efektivní odpovědnostní řízení a najít případné nedostatky v systému.