Řízení po linii odpovědnostích středisek a jeho informační podpora - Fajtová, Adéla; Král, Bohumil, 1952-; Houser, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Předmětem diplomové práce je teoretické vymezení oblasti odpovědnostního řízení a jeho následná aplikace v informačním systému Business Navigation. První část je věnována organizačním předpokladům kvalitativního odpovědnostního řízení, a na to navazujícím instrumentálním a informačním předpokladům. Cílem práce je zjistit, jak informační systém uspokojuje informační předpoklady pro efektivní odpovědnostní řízení a najít případné nedostatky v systému.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses