Živnostenský odpad a jeho úloha v obecních systémech nakládání s komunálními odpady - Kubíček, Radim; Slavík, Jan, 1978-; Šeflová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce se zabývá problematikou živnostenských odpadů produkovaných podnikatelskými subjekty. Taktéž přibližuje metodiku kvantifikace živnostenských odpadů, která pomáhá obcím získat více informací o efektivitě stávajícího systému komunálního odpadu. Na základě využití metodiky kvantifikace živnostenského odpadu je pak hypoteticky modelován a vyčíslen efekt "černého pasažéra" v podobě živnostníků, kteří zneužívají komunální odpadový systém.
Vedoucí práce: Jan Slavík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: aplikovaná environmentální ekonomie, politika a management [obor bakal. práce]; komunální odpad; bakalářské práce; urban waste; bachelor's theses