Vztah prospěchu a postojů k předmětům u studentů SŠ - Hájek, Viktor; Hadj-Moussová, Zuzana, 1943-; Dvořáček, Jiří, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato diplomová práce pojednává o souvislostech mezi hodnocením žáka (dosaženou známkou na vysvědčení) a postoji k ekonomickým předmětům. Je členěna do dvou základních celků, teoretického a empirického. V teoretické části se obecně zabývám postoji, motivací a hodnocením žáků. Empirická část přináší východiska a závěry výzkumu postojů, který byl realizován u žáků třetích ročníků středních škol.
Vedoucí práce: Zuzana Hadj Moussová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: učitelství ekonomických předmětů pro střední školy [obor dipl. práce]; účetnictví; ekonomie; motivace; diplomové práce; accounting; economics; motivation (psychology); master's theses