Finanční analýza společnosti Starobrno, a.s. - aplikace bonitních a bankrotních modelů - Valentová, Jaroslava; Kolářová, Blanka; Čehovská, Milena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem finanční analýzy společnosti Starobrno, a.s. je posouzení finanční situace, stability, likvidity a rentability této společnosti. Práce využívá standardní metody a nástroje hodnocení finančního zdraví a současně je zaměřena na aplikaci bankrotních a bonitních modelů. Analýza je založena na veřejně dostupných informacích. Využívá podnikem povinně zveřejňované informace, jako jsou výroční zprávy. V závěru práce je provedeno zhodnocení a interpretace zjištěných výsledků.
Vedoucí práce: Blanka Kolářová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; zadluženost; likvidita; finanční analýza; bakalářské práce; debt; liquidity (economics); financial analysis; bachelor's theses