Likvidace jako forma úpadku na příkladu družstva vlastníků - Hronová, Eva; Novák, Miloš; Pelikán, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Autorka se v diplomové práci zabývá problematikou likvidace jako jedné z forem řešení ekonomického úpadku společnosti. V teoretické části práce je pozornost věnována vymezení ekonomického úpadku a dále také právní úpravě a postupu při samotném procesu likvidace. Praktická část práce seznamuje čtenáře nejprve s rozborem statistických dat týkajících se insolvenčních řízení a procesů likvidace v České republice a následně pojednává o konkrétní likvidaci a to na příkladu Družstva G 19.
Vedoucí práce: Miloš Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses