Strategická analýza - Nemasta, Lukáš; Krause, Josef, 1978-; Kolářová, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce Strategická analýza pivovaru Primátor popisuje teoretická východiska strategické analýzy jako způsobu hledání strategické a finanční pozice podniku v rámci odvětví a sebe samotného a následně je převádí do praxe pivovarského odvětví. Postup strategické analýzy v praktické části obsahuje popis struktury odvětví, analýzu konkurenčních sil v odvětví, analýzu vnitřních zdrojů a schopností podniku a závěrečnou SWOT analýzu, která by měla pomoci Primátoru definovat svoji tržní stragickou pozici.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses